@erolkaranet'te Aradığınız Kelime veya Konuyu Buraya yazınız!

Reklam


Leylekleri Yolcu Ediyoruz



İstanbul Demokrasi ve Özgürlükler Adası üzerinden güneye doğru göç eden leylekler gökyüzünde güzel bir görsel oluşturdu.
Demokrasi ve Özgürlükler Adası (Yassıada) semalarında uçuşan yüzlerce leylek kendilerini fark eden ada ziyaretçilerine adeta görsel şölen sundu. 
Marmara denizi üzerinden Demokrasi ve Özgürlükler Adası semalarında bir müddet oyalanan leylekler Yalova istikametine topluluk halinde göç yolculuğuna devam ederken, dans eder gibi havada hareket etmeleri de hayranlıkla izlendi.
Ülkemizde yaz mevsimini geçiren leylekler, yakında soğuyacak olan havalardan etkilenmemek üzere daha sıcak bölgelere doğru göç etmek üzere yolculuklara başladılar. 
Leyleklerin gök yüzünde gidişini fark eden vatandaşlar da görsel şöleni kaçırmamak için leylekleri izlerken cep telefonları ile kaydetmeyi de unutmadılar
Leylekler, her yıl ilkbaharda Afrika’dan Avrupa’ya, sonbaharda ise Avrupa’dan Afrika’ya göç ederler. Bu göç sırasında leylekler, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden geçerler. Leyleklerin göçü, doğanın dengesini ve güzelliğini yansıtan bir olaydır.
İstanbul Marmara Denizinde bulunan Demokrasi ve Özgürlük Adasının (Yassıada) üzerinden geçerken ada üzerinde bir müddet oyalanan leylekleri gören ada ziyaretçileri cep telefonlarıyla leyleklerin Prens adaları üzerinden Yalova'ya doğru gidişlerini kaydetti.
Leyleklerin beklenenden daha kısa bir tarihte göç etmesini kuş uzmanları da kışın sert geçeceğine yorumladı.

@erolkaranet - 2023 

Hukuk, Yaşam, Din, Sağlık, Magazin, Turizm

Yorum Gönder

0 Yorumlar
*Asılsız yorum yapmayınız. Mesajlar Yönetici tarafından denetleniyor.